Bokserien: Hur svårt kan det vara?

Oavsett om du är företagsledare, förälder, lärare, chef, tonåring eller om du bara är intresserad av personlig utveckling och välmående, så är ”Hur svårt kan det vara?” -triologin något för dig. Peter Nilsson delar med sig av sina erfarenheter av förändring och kommunikation på ett personligt och engagerat sätt.

Hur svårt kan det vara att må bra?

I den tredje boken i serien får du som läsare följa Peters personliga resa mot välmående och utveckling. Du får också tips och reflektioner från personer som Nadja Casadei, Jessica Ekman, Anna Sunneborn, Viktor Åkerblom, Mikael Hollsten, Emelie Hollsten, Ole Haslestad, Bea Ahlperby mfl. Förordet är skrivet av Danny Saucedo. Boken är för alla som är intresserade av välmående och personlig utveckling. 

Beställ boken här

Läs ett utdrag ur Hur svårt kan det vara att må bra?

Att leda förändring

Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?

I den andra boken får du lära dig att alla är vi ledare på något sätt och du får ökad medvetenhet kring vad det är som fungerar i vårt ledarskap. Syftet är att skapa ett enklare, tydligare, roligare och mer effektivt ledarskap

Beställ boken här

 

Läs ett utdrag ur Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?

 

Skärp dig! Hur svårt kan det vara?Skärp dig! Hur svårt ska det vara att förändra?

I den första boken i serien får du som läsare en hel verktygslåda för att kunna förstå kommunikations-mönster och få unika insikter i hur framgångsrika människor (bl a företagsledare, politiker och idrottsmän) gör för att nå ut och skapa förändring.

Beställ boken här

Läs ett utdrag ur Skärp dig! Hur svårt ska det vara att förändra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.