Om Peter

Författaren Peter Nilsson

Peter Nilsson

Jag brinner för att vara med om att förändra denna värld till det bättre!

Jag startade företaget Framtidens Team 1998 utifrån devisen: ”Är det inte kul är det inte intressant”, där ambitionen var att skapa det livet jag själv vill leva och dessutom hjälpa andra att leva enklare och skapa förändring.
Ursprungligen kommer jag från VH (Västerhaninge) och har jobbat som idrottslärare, rest runt en del, studerat vid universitetet i Karlstad (fil mag i ekonomi samt läst statskunskap och engelska) och jobbat med Drivhuset även det i Karlstad. Jag är certifierad kommunikolog, älskar idrott, natur, segling, familjeliv och en go fest. Motto: ”Om du inte tror du kan vinna har du redan förlorat” eller något justerad under senare år och som har blivit mitt nya motto i och med böckerna och mina föreläsningar:” Hur svårt kan det vara?”.

Jag håller utbildning i Kommunikologi och undervisar i Kommunikologiska ämnen i och med fokus på organisationer. Framöver kommer jag även att hålla halv- eller heldags seminarium utifrån böckerna för att skapa AHA´s och nyfikenhet kring kommunikation och förändring i organisationer. Jag håller även föreläsningar med Mattias Sunneborn utifrån temat: ”Prestera på topp! Hur svårt kan det vara?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.