Röster om böckerna

”Älskar boken! Har lärt mig massor och fått ord på många av mina tankar.”
Danny Saucedo, artist om boken ”Hur svårt kan det vara att må bra?”

”Jag håller på att sluka din böcker. Gillar dem skarpt. Tack för att du orkat skriva dem
Anki Josefsson, förändringsledare på Adaptit

”Hej Peter! Har precis kastat mig in i din nya bok. Kan inte sluta läsa. Du skriver rakt, tydligt och utmanande. Det gillar jag.”
Christina Alenäs, certifierad Kommunikolog om ”Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?”

”Med ett positivt anslag lyckas Peter Nilsson förmedla utmaningarna kring förändringsprocesser på ett lättförståeligt, engagerande och användarorienterat sätt. Att ha kapacitet att både förändr och förändras blir idag allt viktigare, och tack vare bokens tredelade fokus – förändringsledaren, tonårsföräldern och idrottaren – är boken relevant för en stor målgrupp där alla kan känna igen sig. Som kommunikationsforskare ser jag hur boken kan appliceras både inom och utanför organisationer för att skapa motivation och engagemang. Rekommenderad läsning för ledare, kommunikatörer och alla som är intresserade av att förändra sig själva eller människor i sin närhet.”
Erik Modig, forskare på Handelshögskolan i Stockholm och författare till boken ”Kontroll” om boken ”Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?”

”Läste din bok inom loppet av 6 h i fredags (inte haft varken tid eller ro tidigare, inte förrän nu under semestern) och MY GOD vad jag beundrar dig!! Jag fick såååå mkt motivation både personligen men också till min egen föreläsning kring kommunikologi och mental träning och psykisk ohälsa som jag håller på att spåna på. SHIT vad det är mycket i din bok som jag tar med mig; både som inspiration och copy paste citaten är FANTASTISKT perfekt spot on, dina youtube-tips, dina egna erfarenheter, Sanna berättelser osv. Blir otroligt imponerad och glad och ska VERKLIGEN tipsa många många i min närhet och i min podcast att läsa den!! All cred till dig Peter. Vilken stjärna! Truls och Jorun ska vara stolta. Stor kram!”
Jessica Ekman, från Poden ”Jag är sjuk i huvudet” om boken ”Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra?”

”Det är väldigt uppfriskande att läsa en bok som lyckas blanda en sådan taktil och äkta känsla med nya teknologiska grepp, genom QR-kodernas videoklipp. Peter Nilsson lyckas via dessa grepp visa på tydliga exempel, förstärka upplevelsen och underlätta pedagogiken. Redan i inledningen känner jag igen mig i hinder som jag inte stannat upp och ifrågasatt. Nu inser jag att jag kan arbeta effektivt med de mest självklara bitarna för att underlätta min egen utveckling. Peter ger dig verktyg från början till slut och du känner dig väl rustad att utföra de förändringar som krävs.”
Mikael Hollsten, entreprenör, TV-profil och grundare av företaget och varumärket AldrigVila.

”God morgon! Städade i bokhyllan hemma i går och hittade denna godbit😀 Står precis inför ännu en omorganisation på jobbet….så när jag började läsa den här boken igår kunde jag knappt slita mig. Ställer mig dock frågan varför jag inte har läst den tidigare!? Tack för att du är så bra och sätter fingret på exakt de rätta sakerna!…….Din bok är verkligen ett stöd för mig varje dag nu när vi är mitt uppe i en omorganisation…”
Citat från en chef inom en större svensk bank om boken ”Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra?”

”I vårt förbättringsarbete fokuserar vi på mönster och vad som verkligen fungerar. Peter Nilsson är en viktig inspiratör som gett oss många aha-upplevelser. I boken beskriver Peter både enkelt och praktiskt vilka nycklar du kan använda för att skapa dina mönster för framgång.”
Anders Söderström, SRS Office, Scania om boken ”Skärp dig!….